Waarom kiest u voor Huidzorg Amstelland?


Huidzorg Amstelland is dé kliniek in Amstelveen voor effectieve huidverjongende en huidverbeterende behandelingen. 

Tijdens een uitgebreide intake stellen wij een persoonlijk behandelplan op waarbij wij uw gezondheid, huidverzorgende producten en wensen met betrekking tot uw behandeling nauwkeurig onder de loup nemen. Hierbij zullen wij, indien nodig, ingaan op uw levensstijl, voeding, eventuele medicatie en andere factoren die van toepassing kunnen zijn. Bovendien kunnen wij bepalen of u geïndiceerd bent voor een behandeling bij ons. Indien nodig zullen wij u naar een huisarts of medisch specialist doorverwijzen.

Huidzorg Amstelland is opgericht door Huidtherapeut Maaike van Weezenbeek. Binnen de praktijk werken wij met krachtige behandelingen en de nieuwste apparatuur. Zowel op medisch als esthetisch gebied kunt u bij ons terecht. Onze therapeuten hebben ruim tien jaar ervaring op het gebied van huidverbetering. Wij werken bovendien samen met verschillende specialisten uit de omgeving.

Ons team blijft op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen met betrekking tot huidverjongende en huidverbeterende behandelingen. Dagelijks geïnspireerd om zichzelf te blijven ontwikkelen.

Klanten kunnen er dus van uitgaan dat het team optimale kennis bevat van de nieuwste innovaties op het gebied van huidverjongende en huidverbeterende behandelingen. 

 

Waarom kiest u voor onze kliniek?


  • Ruim 10 jaar ervaring op het gebied van huidbehandelingen
  • Gebruik van de nieuwste behandelapparatuur
  • Ervaren huidtherapeuten en specialisten
  • Zowel medische als esthetische behandelingen mogelijk
  • Vergoeding door de zorgverzekeraar
  • Korte wachttijden 

 


Over mij

Ik ben Maaike van Weezenbeek, eigenaresse en huidtherapeut bij Huidzorg Amstelland. Al van jongs af aan vond ik het leuk om iets te betekenen voor de maatschappij. Het verzorgen van mensen geeft mij veel voldoening en ik vind dan ook niets mooier dan patiënten te helpen van hun klachten af te komen of deze te verminderen. De dankbaarheid die je terug krijgt geeft mij ontzettend veel voldoening.

De kliniek

 

Onze waarden

Onze missie

Het opheffen, verminderen of voorkomen van een stoornis of beperking als gevolg van een huidaandoening is ons belangrijkste uitgangspunt.

Wij onderscheiden ons door gebruik van de nieuwste technieken en een uniek aanbod van behandelingen.

Huidzorg Amstelland is een kleinschalige praktijk waarbij het uitvoeren van specialistische zorg en persoonlijke aandacht voorop staan. Wij streven ernaar zorg op maat te bieden.

Onze visie

Een wezenlijke bijdrage leveren aan de kwaliteit van de gezondheidszorg is voor ons erg belangrijk.

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en daarom zijn wij aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Huidtherapeuten en geregistreerd in het kwaliteitsregister voor paramedici.

Vanuit beide instanties worden kwaliteitseisen opgelegd waaronder het volgen van voldoende bij- en nascholingen. Daarnaast zijn alle therapeuten BIG geregistreerd.