ME-Line pigmentbehandeling


ME Line is de eerste en enige behandelmethode die gespecialiseerd is in alle soorten hyperpigmentatie. Een bekende behandelindicatie is melasma. ME Line is een behandelmethode tegen pigmentvlekken die in kuurverband wordt aangeboden. Hiernaast werkt de methode ook sterk huidverjongend.

De ME Line-kuur bestaat uit twee onderdelen:

  1. Drie behandelingen in onze kliniek met een tussentijd van vier tot zes weken
  2. Een thuispakket met vijf therapeutische ME Line-producten

Thuisverzorging


Het consequent gebruik van effectieve producten na de behandeling werkt in synergie met de behandelingen. Deze serums, emulsies of gels hebben een sterk huidverhelderend effect en zijn een verplicht onderdeel van het behandelconcept. De effectiviteit van deze producten is klinisch bewezen.

ME Line 02 DAY en reinigingsfoam

De combinatie van de actieve werkstoffen die dit product bevat vernietigt de activiteit van het tyrosinase enzym, dat verantwoordelijk is voor de aanmaak van overtollig pigment. Het lost pigment als het ware op in de opperhuid en stimuleert de celvernieuwing. Belangrijk is om alleen de pigmentvlekken aan te stippen en het product slechts gedurende het behandeltraject gebruiken.

ME Line 02 NIGHT

Een geconcentreerd en huidverhelderend serum voor ‘s nachts. Het werkt preventief op de intracellulaire werking van pigment door bepaalde enzymen te blokkeren. U kunt het over het hele gezicht aanbrengen.

ME Line 03 MOIST

Een geconcentreerd occlusief serum voor vochtregulering en celregeneratie. Complete en gefragmenteerde hyaluronzuur-moleculen herstellen de vochtbalans, herorganiseren de huid, stimuleren herstel van de cellen en brengen de doorbloeding in balans. ME Line 03MOIST zorgt ervoor dat de opname van actieve werkstoffen verbetert. Het serum dient altijd aangebracht te worden na dagelijkse ME Line-huidverbeteringsproducten.

ME Line 05 HOME MASK

Een huidverhelderend masker om de professionele behandeling thuis voort te zetten. Het masker bevat krachtige werkstoffen met een antioxidanten werking. Door eenmaal per week het masker te gebruiken kan het behandelresultaat langer behouden blijven.

 

Maak een afspraak!

Niet zeker welke behandeling voor u geschikt is? Maak dan een afspraak voor een screening. Onze therapeuten zullen u voorzien van deskundig advies.

AFSPRAAK MAKEN

ME-line behandeltraject voor gehele gezicht

De ME-line is een kuur van 3 tot 4 maanden waarmee elke vorm van pigment drastisch vermindert kan worden. De kuur bestaat uit twee peeling-masker behandelingen en één of twee ID (microneedling) behandelingen én een thuispakket. Tijdens het thuisgebruik wordt de behandeling voortgezet.

Wat kan verwacht worden ná de behandelingen

Na de behandelingen komt er een schilferende huidreactie op gang. Dit kan ongeveer 5 tot 7 dagen duren. In sommige gevallen kan het pigment eerst donkerder kleuren dan daarna pas afschilferen. Tijdens het schilferproces is de huid extra gevoelig voor zonlicht en is direct zonlicht af te raden. Dagelijks dient er meerdere malen een SPF 30+ te worden aangebracht.

De thuisproducten bevatten veel verhelderende stoffen, anti-oxidanten, zuren en pigmentremmers waar de huid aan moet wennen. Het is daarom belangrijk om de kuur langzaam op te bouwen zodat de huid kan wennen. De microneedling behandeling kent geen bijwerkingen. Het is wel belangrijk om altijd de huid goed te beschermen met SPF.

Resultaten

Na 1 maand merkt u vaak al een flinke verbetering van de huidconditie. Het nachtproduct dient na de kuur, ter onderhoud, minimaal twee maal per week te worden blijven gebruikt. Na 8 maanden kan de ME-line indien nodig worden herhaald.

Na de kuur is het belangrijk om de huid 3 maanden te laten rusten voordat u andere behandelingen ondergaat zoals een peeling of laser. Dit om te voorkomen dat het pigment weer geprikkeld wordt door andere behandelingen.