Peelings


Huidzorg Amstelland maakt gebruik van Skin Tech en Dermaquest peelings. Wij hebben bewust voor deze merken gekozen omdat ze veel variatie in sterkten aanbieden en de peelings veel werkzame stoffen bevatten. Dit maakt de behandeling uneik.

Voordelen

  • De peelings zijn ontwikkeld voor alle huidtypen.
    Voorheen was het alleen mogelijk voor de lichtere huidtypen en nu kunnen de peelings ook toegepast worden voor de getinte en donkere huidtypen.
  • Het zijn kwalitatief hoogstaande peelings.
    In plaats van om de zes weken dezelfde peeling toe te passen, waardoor verdere resultaten uitblijven, gebruikt Huidzorg Amstelland ‘The Guide and Protect System’ (GPS Systeem). Het GPS systeem is ontwikkeld om op een veilige manier de juiste peeling voor het juiste moment te bepalen.  Hierdoor kunnen de peelings afgestemd worden op individuele behoeften.

Voor wie?

De peelings bieden een optimaal resultaat bij de volgende indicaties: Acne, Anti-aging, Beschadigde huid, Combinatie huid, Droge huid, Hypersensitieve huid, Littekens, Pigmentatie, Rosacea en Vette huid

Uiteraard adviseren wij u graag welke peeling het beste past bij uw huid en wensen. Maak een afspraak voor een gratis intake, dan voorzien wij u van vakkundig advies. 


Maak een afspraak!

Niet zeker welke behandeling voor u geschikt is? Maak dan een afspraak voor een screening. Onze therapeuten zullen u voorzien van deskundig advies.

AFSPRAAK MAKEN